Få byttet dine pantsække

I en overgangsperiode kører pantstationerne med to forskellige sække. I Høje-Taastrup og Horsens kan du kun bruge den gamle type pantsække med hank. På alle andre pantstationer kan du kun bruge pantsække med QR-kode på. Se billeder nedenfor

Vær derfor opmærksom på, at du fylder dine flasker og dåser i den type sæk, der passer til den pantstation, du ønsker at bruge.

Få byttet dine sække gratis

Har du tidligere været bruger af Høje-Taastrup eller Horsens Pantstation men fremover gerne vil bruge en af de nye pantstationer, kan du få byttet dine sække gratis. Du skal blot sende os de sække, du ønsker at få byttet eller få dem annulleret. Dansk Retursystem betaler portoen.
Kontakt vores kundecenter for at aftale nærmere.

Vi arbejder på sagen

Årsagen til at der findes to slags sække er, at vi har udviklet en ny bedre teknologi baseret på erfaringer fra de første pantstationer. De to første pantstationer, i Horsens og Høje-Taastrup, mangler dog stadig, at blive bygget om til den nye teknologi. Det arbejder vi på, og regner med at have dem opdateret i løbet af efteråret 2015. Derefter vil vi kun bruge pantsække med QR-kode til alle pantstationer.

To forskellige sække

 

Brug denne pantsæk med QR-koden,
hvis du bruger en af de
nye pantstationer.

Hvis du bruger pantstationen
i Høje-Tasstrup eller Horsens
kan du KUN bruge denne
pantsæk med plasthåndtaget.