Horsens overgår til pantsække med QR-koder

Pantstationen i Horsens er under ombygning fra mandag den 19. oktober til søndag den 8.november. Der er åbent for indlevering af pantsække i hele perioden, og der er personale på stedet. Vi benytter lejligheden til at overgå til de nye pantsække, som har QR-koder.

Der er konsulenter til stede i hele ombygningsperioden i almindelig åbningstid. De hjælper med at sætte QR-kode på de gamle pantsække, så de kan aflæses i den mobile pantstation. Butikkerne i området sælger nye pantsække fra mandag den 19. oktober. Samtidig går vi fra 6 til 23 butikker i området, der sælger sække.

Du kan stadig bruge de gamle sække

Hvis du har fyldt dine flasker i en gammel pantsæk, vil der, også efter ombygningen, være ekstra QR-koder på pantstationen, som du kan sætte på den gamle sæk, og aflevere den som normalt. Hvis du har mange gamle sække derhjemme, lægger du dem ned i en ny sæk sammen med dine emballager, og så får du tilsendt nye sække, svarende til dem du har afleveret. Det kommer ikke til at ske, du ikke kan bruge de gamle sække - der skal bare sættes QR-kode på.

I Høje-Taastrup skal du indtil videre stadig bruge de gamle pantsække uden QR-koder.